Inscripcions als esplais d’estiu

853

L’estiu s’acosta i als Hostalets de Pierola es preparen propostes per combinar les vacances escolars amb l’experiència d’esplais i campus per a nens i nenes de fins a 16 anys. Destaquen les dues ofertes obertes amb l’esplai les Pífies i el campus del futbol. Per altra banda, també el patinatge ofereix quinze dies de casal tecnificat intern.

De cara al mes de juliol, coincidint amb l’inici de les vacances escolars, hi haurà dos casals oberts a tots el nois i noies del municipi. Es tracta de l’Esplai Les Pífies del 27 de juny al 29 de juliol amb inscripcions obertes fins al 5 de juny per a infants de P3 fins a joves de 4t d’ESO. Podeu consultar la informació que s’ha distribuït per a les famílies o descarregar-vos la sol·licitud i lliurar-la a l’Ajuntament.

L’altra proposta oberta a nens i nenes de 4 a 16 anys és la del del Campus del Club de Futbol dels Hostalets de Pierola del 27 de juny al 30 de juliol i la setmana del 29 d’agost al 3 de setembre. També hi ha opcions d’acollida a partir de les 8.00 i de carmanyola per dinar. Més informació en el cartell o escrivint al Whatsapp del 622 68 92 96.

Per últim, el Club Patinatge dels Hostalets de Pierola ofereix un casal tecnificat de caràcter intern les dues primeres setmanes de juliol, del 4 al 15 de juliol de 9.00 a 13.00 a la pista poliesportiva. Per a més informació també hi ha disponible el telèfon 665 547 783.

Documentació:
Cartell Pífies
Informació famílies (Pífies)
Inscripció Casal d'estiu 2022 (Pífies)
QR Campus Futbol (estiu 2022)

Comparteix