Crida per ajudar amb la tecnologia

1931

Des del Consell Comarcal de l’Anoia i l’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola s’impulsa l’«esTIC + a prop», un projecte per acostar les noves tecnologies a persones grans a través del voluntariat. Les xarxes socials, l’App, demanar hora al metge o fer una videotrucada serà més fàcil si ens ajudem.

El projecte «esTIC + a prop» precisa de dos públics ben definits: avis i àvies amb interès per aprendre i voluntariat jove amb ganes de compartir coneixements sobre aspectes tecnològics i gestions del dia a dia. Com demanar hora el metge o fer una videotrucada amb els amics o familiars, l’ús de les xarxes socials, aplicacions o cercar informació són aspectes que es podran compartir en una època on, precisament, les noves tecnologies ens permeten estar més connectats.

Des de l’administració es posen les eines per tal d’identificar els casos que poden ser part del projecte i dotar de suport informàtic en cas que sigui necessari. Per això, en una primera fase es contacta per telèfon amb tots els avis i àvies del poble i se’ls farà una petita enquesta per veure’n les necessitats. Si encara no han contactat amb vosaltres també podeu trucar directament al Centre de la Gent Gran al 93 771 25 35.

Per altra banda, s’inicia també un període de captació de voluntariat entre les persones joves d’edat i d’esperit que vulguin col·laborar. Només cal enviar el següent formulari amb el nom, data de naixement, tram horari de disponibilitat i telèfon de contacte.

    He llegit i accepto la Política de privacitat

    La previsió és que les primeres sessions es puguin fer abans d’acabar l’any sempre i quan ho permetin les mesures sanitàries vigents.

    Comparteix