Visites comentades aquest estiu al CRIP

1505

Recordem que l’activitat d’atenció al públic també s’ha reprès al Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica que ofereix visites individuals comentades, d’1 hora aproximadament, de dilluns a diumenge. Una bona oportunitat per conèixer la història del Pau i del Miocè com era el nostre entorn fa milions d’anys.

Una de les propostes per viure aquest estiu de forma individual o per unitat de convivència arriba des del CRIP dels Hostalets de Pierola amb les visites comentades que es poden seguir de dilluns a dissabte, matí i tarda, i diumenge al matí. Una activitat que ens endinsa a la història del nostre terme i que ens trasllada a fa 12 milions d’anys amb un entorn amb una vegetació i amb animals molt característics.

La visita, d’1 hora aproximadament, té un cost de 4€ per persona i és gratuïta per als nens i nenes menors de 6 anys. Cal fer reserva a través del següent enllaç amb possibilitat de fer el pagament telemàticament i el mateix dia de la trobada. També es garanteixen les mesures de seguretat establertes amb distància i ús de mascareta.

Més informació i reserves prement aquí.

Comparteix