Estrena del VI Festival Internacional de Música

El dissabte 14 d'octubre, a les 19 hores, tindrà lloc el segon recital de piano a l'auditori municipal amb el francès Pierre Réach

159

El reconegut pianista català Antoni Besses, resident a Piera, i impulsor del Festival Internacional de Música, va obrir aquest dissabte la programació d’aquest certamen que celebra la seva sisena edició amb el primer dels tres recitals de piano que tindran lloc a l’auditori Cal Figueres durant aquest mes d’octubre.

A l’inici de l’acte la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Hostalets de Pierola, Gemma Fabrés, va donar la benvinguda i va posar en valor la qualitat d’aquest festival i la dels músics que hi prenen part.

Besses va interpretar algunes peces pròpies, a més de les de compositors com Shumann, Debussy, Mompou, Montsalvatge i Moraleda.

El proper dissabte 14 de setembre l’auditori acollirà el segon dels concerts, a càrrec del pianista francès Pierre Réach, i el dissabte 21 serà el torn del jove alcoià Pol Requena, abans que el certamen s’acomiadi diumenge 22 d’octubre al santuari del Sant Crist de Piera amb la Coral Belles Arts de Sabadell.

Les entrades pels recitals de piano es podran adquirir el mateix dia del concert a taquilla, al preu de 10 euros, i 12 euros el concert de cloenda. Podeu consultar els detalls de la programació i més informació al web www.elshostaletsdepierola.cat/fim23.

Comparteix