Estudi per al porta a porta als Hostalets

1126

Aquesta setmana s’està fent un estudi de detall a diferents equipaments i habitatges del municipi per avaluar els costos i característiques de la futura implementació del sistema de recollida de residus a través del porta a porta. L’informe resultant determinarà, entre altres aspectes, la freqüència, horaris i tipologia de contenidors que s’adapten millor al nostre municipi.

Des de l’àrea de Medi Ambient s’està treballant per conèixer quines seran les peculiaritats del sistema de recollida porta a porta als Hostalets de Pierola. En aquest sentit s’han obert accions com amb la visita a poblacions amb característiques similars de territori i número d’habitants que ja ofereixen aquest servei. Per altra banda, aquests dies ha començat l’estudi en detall amb la visita a equipaments industrials, establiments i habitatges plurifamiliars per conèixer com caldria fer el desplegament tant al nucli urbà com a les urbanitzacions, concretar les freqüències i tenir dades dels costos. L’empresa encarregada de fer l’estudi és Spora, la mateixa que ofereix el seus serveis al Consell Comarcal.
.
Un cop s’obtinguin els resultats d’aquest estudi se’n podrà fer una valoració de la seva viabilitat i es determinaran les condicions del canvi de sistema de recollida d’escombraries. La previsió és que l’inici del porta a porta es pugui executar en diferents fases a partir de l’any que ve.
Comparteix