Èxit total a l’Aplec de Pierola

865

El cap de setmana del 8 i 9 de juny va tenir lloc la 70a edició de l’Aplec de Pierola amb concert i discjòquei dissabte a la nit i un diumenge carregat de propostes i participació gràcies a les entitats i veïns que van donar una magnífica resposta amb totes les activitats.

L’Aplec de Pierola d’aquest any va ser una de les edicions més participades amb un programa que presentava algunes novetats. Una d’elles va ser la plantada del roure, a la plaça que porta el mateix nom, amb la participació dels veïns de Pierola que van mostrar un dels moment més emocionants de la jornada. Els balls populars hostaletencs amb els Cercolets, els Pastorets, els Bastoners Els Ximplets i la Colla de Caps Grossos es van graduar davant d’un ambient extraordinari i amb la venda dels 300 tiquets disponibles per a l’arrossada.

Dissabte a la nit, el concert d’electrogralla i música punxada va obrir la nit més jove. Al matí de diumenge, una participada caminada, la sardinada, la tradicional missa amb el panet beneït van continuar amb els actes habituals. I finalment destacar també els altres actes com la subhasta de la garlanda i cava amb el Fermí, els jocs de cucanya i el ball de plaça que van culminar una edició digne del 70è aniversari.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola agraeix la col·laboració de l’Associació de Veïns i Cultural Serra Alta, l’Associació Cultural i de Propietaris de Can Fosalba, l’Associació de Propietaris de la Parcel·lació de Can Termens, la Parròquia dels Hostalets de Pierola, els ADF dels Hostalets de Pierola, la Comissió Esportiva dels Hostalets de Pierola, el projecte Tradicions amb el Ramon Parés al capdavant i els Balls Populars, l’Associació Teca i Festa, l’Esplai Pífies, l’Arc Juvenil així com la cessió dels terrenys i la bona disposició dels propietaris i veïns de Pierola.

Comparteix