Exposició Internet Segura al Punt Jove

1622

Coincidint amb el Dia Internacional de la Internet Segura (5 de febrer), el Punt Jove dels Hostalets de Pierola ofereix durant aquest mes una exposició basada en l’ús de diferents aplicacions a la xarxa i com prendre mesures per tenir un major control de les nostres dades.

A continuació podeu veure la versió virtual de l’exposició d’aquest mes de febrer:

Des de l’obertura de l’equipament juvenil, el Punt Jove ofereix una sèrie d’exposicions que donen la benvinguda a l’edifici i guien cap a la zona més transitada de les instal·lacions als Hostalets de Pierola. Aquestes exposicions recullen diferents temàtiques com el dia de la dona, el dia de la pau, el dia internacional de la nena, entre d’altres.

Tots són àmbits dels quals és possible generar un espai de debat amb els joves per tal que siguin coneixedors de la realitat que els envolta, i es fomenti mitjançant accions socioeducatives la comunicació assertiva, l’escolta activa, l’esperit crític, el foment de la lectura, etc.

Des dels Hostalets de Pierola s’ha compartit aquesta proposta amb els diferents serveis municipals de joventut de la comarca de l’Anoia i s’ha decidit tirar endavant la iniciativa de mostrar mensualment una exposició diferent que sigui visible als espais i punts joves de la comarca.

Podreu gaudir de l’exposició durant tot el mes de febrer i en horari d’atenció del Punt Jove.

 

Comparteix