La factura de l’aigua s’enviarà digitalment

755

Coincidint amb el repartiment de la factura de l’aigua de la companyia municipal Hoserpi SL s’està enviant una carta on s’anuncia que, a partir del mes que ve, les notificacions amb el consum i preu s’enviaran per correu electrònic. Es tracta d’una acció reclamada des de fa temps i que respon a la voluntat de respecte al medi ambient i millora en l’estalvi de recursos.

El consum de l’aigua de juliol i agost dels Hostalets de Pierola es notificarà per correu electrònic en la factura de l’empresa municipal Hoserpi SL que s’emetrà el mes que ve. Un canvi que respon a la voluntat d’adaptació als sistemes de comunicació actuals i a la vocació de respecte al medi ambient, amb la qual cosa es deixaran d’imprimir i repartir, manualment i casa per casa, al voltant de 1.600 cartes.

Tal com es diu en la notificació que s’adjunta a la carta que acompanya l’última factura, cal emplenar el full amb l’actualització de dades i indicar el correu electrònic on es vol rebre les que vindran. El document es pot lliurar a les oficines municipals o enviar per e-mail a info@hoserpi.cat.

L’opció digital passarà a ser prioritària a partir de setembre amb l’excepció dels casos que justifiquin la necessitat d’enviament de la factura en paper. Al mateix temps, sempre que sigui necessari es podrà sol·licitar un duplicat en format físic contactant directament amb l’empresa municipal.

Si ets titular d’un comptador d’aigua als Hostalets de Pierola i et cal el full d’actualització de dades, te’l pots descarregar a continuació:

Formulari Hoserpi.pdf

 

 

 

Comparteix