Felicitem els nens i nenes que fan anys

1724

La Guàrdia Municipal dels Hostalets de Pierola se suma al seguit de cossos policials i de seguretat que, aquests dies de confinament, feliciten els nens i nenes del seu municipi. Es tracta d’una acció molt ben rebuda que aporta ànims i que anirà acompanyada d’un petit obsequi. Les peticions s’han de fer a través de l’APP i amb un marge de dos dies d’antelació.

A partir de dilluns, la Guàrdia Municipal felicitarà els nens i nenes que celebrin anys amb l’objectiu de fer especial la celebració d’un dia on, malauradament, no poden sortir de casa amb motiu del confinament pel coronavirus. Es tracta d’un homenatge recíproc que posa en valor l’esforç que representa aquesta situació per a les famílies amb menors i, per altra banda, la feina imprescindible de la Guàrdia Municipal que treballa en tot moment a primera línia de l’episodi que s’està vivint arreu del terme.

La proposta consisteix en felicitar al menor que fa anys, atenent la disponibilitat del cos i d’acord amb la família, a través de megafonia del vehicle policial i en un acte on, també, es lliurarà un petit obsequi per fer que, malgrat no poder-ho celebrar com sempre, serveixi per viure una jornada inoblidable.

Per comunicar l’aniversari en qüestió, un representant de la família ho ha de notificar a través de l’apartat «Foto incidència – Felicitació» de l’APP municipal. Allà s’ha d’adjuntar la fotografia del DNI, Llibre de Família o document que acrediti el dia de l’aniversari del menor (fins a 12 anys d’edat), escriure les dades i text que es consideri al comentari i incloure l’adreça del domicili on es vol que passi la Guàrdia Municipal. És important que l’avís es faci amb, com a mínim, un parell de dies d’antelació.

Comparteix