Festa de Nadal al Centre de la Gent Gran

658

Una setantena de persones es van reunir dos dies abans del 25 per celebrar les festes de Nadal plegades al Centre de la Gent Gran. Una trobada amb usuaris i familiars que va comptar amb dinar i actuació musical a càrrec del CEM Cal Maristany.

Usuaris, juntament amb les seves famílies, treballadores del centre, representants de l’Ajuntament dels Hostalets i del director de SUMAR (empresa gestora) van reunir-se el dilluns 23 de desembre al Centre de la Gent Gran per gaudir de la festa de Nadal.

Després d’haver gaudit de l’escudella i el rostit, alumnes i professors del CEM Cal Maristany van col·laborar en la festa interpretant nadales en tres idiomes. Tot el públic va quedar encantat amb l’actuació. A continuació, van ser els mateixos avis qui van cantar i ballar; entre d’altres, el que és el seu himne: A quién le importa, la famosa cançó d’Alaska i Dinarama.

Per cloure l’acte, la historiadora hostaletenca Marta Diago va explicar a tothom curiositats sobre el Nadal i les nostres tradicions.

Com en tota festa de Nadal, no van faltar detalls per als usuaris ni el tradicional brindis per desitjar molta felicitat i salut per al 2020.

Comparteix