La Festa de la Vellesa dels Hostalets de Pierola celebra la seva 50a edició

1013
Coincidint amb el dilluns de Pasqua i a les acaballes de Setmana Santa, aquest 17 d’abril va començar la Setmana de la Gent Gran amb un dels principals actes, la 50a Festa de la Vellesa.
Amb el dinar d’homenatge als hostaletencs de 70 anys o més que va comptar amb prop de 200 comensals que van assistir a la sala del teatre del Casal, es va donar el tret de sortida a la Setmana de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola.

Rebuts per l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell, els avis i àvies convidades van rebre un obsequi que, enguany, consistia en un àlbum de fotos artesanal. En la trobada d’aquest any, l’avi assistent de més edat va ser Fernando Alcón de 97 anys.

La regidora de Gent Gran, Marta Casas, va adreçar unes paraules als assistents on va fer referència a la 50a edició d’una trobada que va començar el 1948 (amb algunes pauses)
en un homenatge als avis de 80 anys o més gràcies a un patronat format per les persones més influents del municipi (alcalde, mossèn, mestre…). En aquella primera ocasió la venda d’un quadre i una obra de teatre van servir per recaptar fons per poder celebrar una festa que va comptar amb 23 avis.

Després de dinar va tenir lloc el xou d’humor de l’humorista Mayte Carreras que amb els seus acudits, anècdotes a l’estil ‘Teresina’ sobre situacions quotidianes va fer passar una molt bona estona a tots els assistents. També va agradar molt els diferents balls de la Polinèsia amb el grup Tahonga que van demostrar un gran talent amb les danses tradicionals i misterioses de Tahití, Hawaii o l’illa de Pasqua.

La Setmana de la Gent Gran continua fins diumenge amb teatre, xerrada, caminada, excursió a Castelldefels, Palau de la Música Catalana i Vallirana, òpera, sarsuela o la inauguració del Centre de la Gent Gran entre altres propostes.
Les millors imatges de la 50a Festa de la Vellesa, aquí.
Comparteix