Vespre de foc als Hostalets

1031

El FestaFoc reuneix els balls de diables amb les colles dels Hostalets i de Piera, castell de focs i l’ús de pirotècnia que s’havia previst inicialment per tancar la Festa Major, el passat mes de juliol. El Pau de Foc i la Porca-senglar de Sant Climent se sumen a una trobada on es va tornar a poder viure l’ambient habitual després de molts mesos.

A banda de les restriccions de la pandèmia, més suaus que l’any 20, aquest estiu la Festa Major es va celebrar en un clima de calor i el nivell de risc d’incendi al màxim, amb focs importants a la comarca, que va obligar l’organització a suspendre els actes d’encesa de petards previstos, tant en la presentació de la bèstia local «Pau de foc» -que no va poder cremar- com en l’acte de tancament de l’edició on hi havia ball de diables i castell de focs que es va cancel·lar directament.

Aquest dissabte 16 d’octubre ha tingut lloc l’espectacle del ball de diables amb la colla dels Hostalets de Pierola i els Diables de Piera a la plaça dels Països Catalans. Prèviament, l’actuació del «Pau de foc» amb la «Porca-senglar de Sant Climent de Llobregat» ha acabat amb una encesa conjunta. Un castell de focs a càrrec de la Colla Infantil dels Diables de Piera des de 3 posicions diferents han posat el punt i final al que s’ha denominat com a FestaFoc.

Podeu veure més imatges prement aquí.

Comparteix