Punt i final a la Festa Major

6426

Del 20 al 25 de juliol ha tingut lloc la Festa Major amb un seguit d’actes per a tota les edats. El concert de la Fúmiga i la Banda Neon, el ball en tres formats dissabte, reconeixement als esportistes, la missa cantada o la intervenció dels balls populars protagonitzen l’edició d’enguany. A continuació podeu accedir al resum diari amb el recull de fotogràfic.

L’últim dia de la Festa Major, coincidint amb el patró dels Hostalets de Pierola (Sant Jaume) va començar amb la cercavila de convit a la festa pels carrers del poble i repic de campanes. La jornada va comptar amb una missa cantada a tres veus amb un ampli cor format per veïns dels Hostalets i pobles del voltant. Sortint de missa va tenir lloc la cercavila amb els balls populars dels Hostalets fins a la Torre del Sr Enric on va tenir lloc el vermut amb música tradicional. A la tarda, la cercavila tradicional pels carrers amb un gran final a la plaça de Cal Figueres. Per tancar l’edició va haver-hi un espectacle teatral a la plaça dels Països Catalans que no va deixar indiferent ningú. La final del Mundial de Dòmino es va posposar a l’endemà dimecres 26 de juliol proclamant-se el duet Paco Leyton i Rufo Yáñez com a nous campions.
Recull d’imatges 25.7.23
.
Resum dies anteriors:
Dilluns 24 de juliol, festiu local, començava amb l’espectacle familiar «Factor K» al matí. A la tarda es va retre homenatge als esportistes locals en l’acte de reconeixement que va omplir l’auditori Cal Figueres i on es va comprovar la bona salut esportiva del municipi. Després la màgia del showman Jordi Pota a la carpa de la pista poliesportiva i el grup d’havaneres «Xarxa» a la plaça de les Oliveres amb rom cremat a la mitja part. Per últim, el ball de plaça amb Rodasons tancaven la jornada més enllà de la mitjanit.
Recull d’imatges 24.7.23
.

El diumenge coincidia amb les eleccions generals del 23J. Els jocs de fusta a la plaça Dr. Conde, l’espectacle teatral al Casal Català amb «Les dones sàvies de Molière» i, a mitjanit, ‘Silent Disco’ van ser els actes del tercer dia de la Festa Major. Per altra banda, el Mundial de Dòmino ja va definir els quarts de final del campionat.
Recull d’imatges 23.7.23

El dissabte 22 de juliol van tenir lloc sardanes amb la Cobla Ressò i parada de la secció local de l’Associació Contra el Càncer. Tot seguit l’espectacle de titelles i actors «Sarau» de la companyia Príncep Totilau. La nit va acabar tard, primer amb el concert i ball clàssic de la gran orquestra Venus, després música dels 80 amb el ‘Guateca’ i, finalment, els discjòqueis per als més joves al parc de Cal Ponsa.
Recull d’imatges 22.7.23

El divendres 21 de juliol comença el 3r Mundial de Dòmino amb un total d’11 parelles, s’inaugura l’exposició de pintura que es podrà veure fins dimarts a la sala Cal Batista i al camp de futbol inflables d’aventura. Al vespre taller de malabars en un espectacle familiar i, ben sopat, correfoc amb la colla infantil dels Diables de Piera. Tanca la jornada la nit de concert amb el bon ritme de la Fúmiga i les versions de la Banda Neón.
Recull d’imatges 21.7.23

El dijous 20 de juliol va arrencar la Festa Major amb l’acte on es podien adquirir les samarretes exclusives de l’edició d’enguany i un got. El pregó va anar a càrrec dels Ximplets dels Hostalets que celebraven 5 anys des de la fundació del projecte Tradicions. A la plaça del Dr. Conde van tenir lloc els balls tradicionals i, seguidament, el sopar de carmanyola amb una gran assistència i el bingo popular organitzat i cantat per l’Arc Juvenil.
Recull d’imatges 20.7.23

Documentació:
Programa de la Festa Major 2023

Comparteix