Festes de qualitat amb Anoia Jove!

955

El Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia, i dins del marc del programa GPS Jove (Grup Promoció Salut), aposta per formar les entitats i joves com agents actius i transformadors de dinàmiques relacionades amb l’oci nocturn.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és formar, sensibilitzar i conscienciar sobre la prevenció de riscos derivats del consum d’alcohol i drogues així com d’actituds sexistes.

Fins ara, des de l’Oficina Jove s’ha creat el GPS Jove a les festes majors o nits joves dels municipis que ho han sol·licitat. Es tracta d’un punt mòbil d’informació i sensibilització en forma d’autocaravana que intervé la mateixa nit de l’acte. En aquesta instal·lació mòbil s’hi pot trobar informació sobre alcohol i drogues, sobre sexualitat, on es poden fer controls d’alcoholèmia o es distribueixen preservatius. Aquest any, es planteja l’opció d’anar un pas més enllà i complementar aquesta actuació amb una formació a les persones joves que s’encarreguen del funcionament de les barres o de l’organització de les festes i altres esdeveniments.

La formació es durà a terme el dissabte 20 de maig al matí de 10.00 a 14.00 al Consell Comarcal. El programa serà:

10.00: Minimitzem riscos: alcohol i drogues (Eva Roset, tècnica de drogodependències del Consell Comarcal)

11.30: Esmorzar

12.00: Festes lliures d’actituds sexistes (DAE)

14.00: Final de la jornada

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per respondre qualsevol dubte podeu contactar amb la Maria Sànchez (msanchez@anoiajove.cat, 679964683) o bé amb la Glòria Claudio (gclaudio@anoiajove.cat, 679964684).

Comparteix