Obres de desplegament de fibra

210

La Generalitat de Catalunya està a duent a terme obres al nucli dels Hostalets de Pierola per ampliar la xarxa de fibra òptica destinada a reforçar la connectivitat en centres i espais públics. Aquests treballs afecten diversos carrers on es fa una petita rasa on hi passen sis conductes de 20 mm de diàmetre.

Aquests dies, Infraestructures.cat de la Generalitat, està executant els treballs de desplegament de la xarxa de fibra òptica en diferents trams del terme municipal dels Hostalets de Pierola que es realitzen per iniciativa del CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació) per a les accions de reforç de connectivitat en centres públics de referència finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

El projecte detalla el traçat de la canalització de conductes i arquetes per al desplegament de la xarxa de fibra òptica en diferents trams del terme, amb una microrasa de 6 conductes i de 20mm de diàmetre. Des del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament ‘ha demanat que es prioritzi el seu pas per les infraestructures de canalització disponibles ja existents

Hi ha actuacions que ja s’han dut a terme i d’altres que s’estan efectuant al carrers Isidre Vallès, Catalunya, Caseta de l’Hort, Carrer Progrés, Església i Progrés.

Documentació relacionada:
Plànol amb resum traçat.pdf

Comparteix