Compromís de fibra a Serra Alta

2081

Coincidint amb el confinament i amb una pujada important del teletreball, Internet s’està vivint com un servei de primera necessitat per a molta gent. La fibra òptica representa una millora exponencial i a Serra Alta, ja fa temps que se’n reclama. Ara, Telefónica, prepara un projecte de pla de desplegament que podria estar llest després de l’estiu.

Són molts els veïns de Serra Alta i Can Fosalba que encara no disposen d’una xarxa potent d’Internet amb fibra òptica. Això no només afecta a la qualitat de la navegació, videoconferències o traspàs de dades, sinó que també és un impediment per gaudir del cinema o les plataformes digitals de televisió.

Precisament, gràcies a la reclamació dels habitants de Serra Alta i a la de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, des de les regidories de Comunicació i Urbanitzacions s’ha arrencat el compromís comercial de Telefónica per fer un desplegament de la fibra òptica a Serra Alta i Can Fosalba. Està previst que s’iniciïn les tasques, en aquest sentit, amb el redactat del projecte d’un pla de desplegament que es calcula que estigui enllestit en un termini de 5 mesos.

El regidor d’Urbanitzacions, Xavi Alberich, i el de Comunicació, Jordi Parcerisas, mantindran informades a les entitats implicades a mesura que hi hagi novetats sobre l’arribada i disponibilitat per demanar el servei.

Comparteix