V Festival Internacional de Música

608

Aquesta setmana comença el certamen compartit amb Piera que inclou dos concerts a l’auditori Cal Figueres i un tercer a la capella del Sant Crist de Piera. Es tracta d’un certamen impulsat pel prestigiós pianista Antoni Besses amb el suport de l’àrea de Cultura de les dues poblacions i la Diputació de Barcelona.

Des de la regidoria de Cultura s’aposta per gaudir també al nostre municipi de bones actuacions clàssiques. En aquest sentit, el V Festival Internacional de Música Piera i els Hostalets de Pierola enguany inclou dos concerts a l’auditori Cal Figueres, el 2 i 9 d’octubre a les 18.30 hores, i un tercer a la capella del Sant Crist de Piera el diumenge 16 d’octubre a les 19.00 hores.

Aquest diumenge 2 d’octubre és el torn de la jove pianista Maria Sáez, oferint un repertori que va des de Mozart fins a Montsalvatge. El següent diumenge, 9 d’octubre, es presentarà el duo Guelar Piano format per Gennady Dzubenko i Larisa Loginova. El festival acabarà diumenge 16 a l’església Santa Maria de Piera amb el trio Grup Expressionista, format per Victoria Fernández al violí, Montserrat Gascón a la flauta i Antoni Besses al piano.

És la cinquena edició del certamen impulsat per un dels pianistes amb més renom del nostre país com és Antoni Besses i que, des de fa alguns anys, resideix al nucli antic de la població veïna de Piera. La proposta rep també el suport de la Diputació de Barcelona i el preu de l’entrada per al públic assistent és de 10 €.

Comparteix