Festival Internacional de Música

617

Del 7 al 22 d’octubre té lloc la sisena edició del Festival Internacional de Música impulsat pel prestigiós pianista Antoni Besses i per les àrees de Cultura de Piera i els Hostalets de Pierola, que acull tres recitals a l’auditori Cal Figueres i un concert final al santuari del Sant Crist de Piera. 

Nova edició del Festival Internacional de Música Piera i els Hostalets de Pierola per gaudir de la música clàssica amb tres recitals de piano que tindran lloc a l’auditori Cal Figueres del nostre municipi, els dissabtes 7, 14 i 21 d’octubre a les 19.00 hores. L’última actuació del certamen serà el concert de cloenda que tindrà lloc a la capella del Sant Crist de Piera el diumenge 22 d’octubre, també a les 19.00 hores.

El 7 d’octubre, el pianista català Antoni Besses interpretarà Shumann, Debussy, Mompou, Montsalvatge, Moraleda i peces pròpies. El 14 d’octubre serà el torn del també reconegut Pierre Reach amb obres Schubert, Beethoven i Schumann. El tercer recital de piano el protagonitzarà el 21 d’octubre el jove alcoià Pol Requena amb peces de Bach, Chopin, Beethoven, Scarlatti, Albéniz. Finalment el diumenge 22 d’octubre tindrà lloc el concert de cloenda amb la Coral Belles Arts de Sabadell que interpretaran Bach, Fauré, Elgar, Mompou, Oltra, Morera o Lauridsen entre altres al santuari del Sant Crist de Piera.

És la sisena edició del certamen impulsat per un dels pianistes amb més renom del nostre país com és Antoni Besses i que, des de fa alguns anys, resideix al nucli antic de la població veïna de Piera. El preu de l’entrada per al públic assistent és de 10€ a taquilla el dia dels recitals i 12€ per al concert de cloenda amb entrades anticipades a tres establiments pierencs (papereries Dalmau i Fanny i Llar de la imatge).

Comparteix