Així acaba el juny

1145

Últim cap de setmana de juny amb molta calor però també amb tres activitats molt destacables que han anat des del Liceu a la Fresca divendres al vespre, Sopar solidari i actuació musical dissabte i el festival final de curs de l’escola de ball diumenge a la tarda.

Els darrers dies del mes de juny acabaven en cap de setmana. El divendres 28 va tenir lloc l’esdeveniment organitzat per l’Associació per la Cultura amb el ‘Liceu a la Fresca’ previst inicialment a la plaça de Cal Figueres però que, finalment, per a més comoditat i per estar a una temperatura més agradable es va fer a l’interior de l’Auditori. La retransmissió que en feia la Televisió de Catalunya aquest any era ‘La Tosca’ de Puccini i era l’òpera en directe des del Liceu de Barcelona.

Per altra banda, el dissabte 29 va tenir lloc el sopar solidari i concert organitzat pel Casal Català que es va fer a la Placeta. Molts socis de l’entitat van omplir les taules i cadires a base d’un àpat que va servir per recaptar diners pel Banc dels Aliments de l’Anoia. En la trobada es va informar de l’estat de la recta final de les obres del teatre i la invitació a tothom per utilitzar-ne les instal·lacions per fer-hi tot tipus d’activitats. L’acte va acabar amb la música de Pep Lladó & the Two Rivers Band que van fer versions ben diverses amb algunes peces populars catalanes que el públic va poder seguir amb molt bon ambient.

I per últim, cal destacar el festival de final de curs de l’Estudi de Ball Anna Valls que va omplir l’Auditori, el diumenge, amb familiars i amics dels tres grups petits, mitjans i adults. Tots ells van demostrar l’aprenentatge de tot el curs i van deixar de manifest el creixement personal i la gran estima que hi ha entre l’alumnat i l’equip docent.

Comparteix