Gran final de futbol sala per celebrar 28 anys de torneig d’estiu.

1447

Coincidint amb el pont de la Mare de Déu d’Agost del dia 15, aquest dilluns 14 al vespre va tenir lloc la gran final del XXVIII Torneig de Futbol Sala d’estiu dels Hostalets de Pierola. Un esdeveniment pel qual, a través de la documentació recollida, s’ha determinat que fa just 40 anys que compta amb tradició al municipi.

Un fet que va fer que, just abans de disputar-se la final masculina, tingués lloc un espai de record, reconeixement i celebració. Una actuació amb el ball dels Dance Luxury, focs artificials i la figura del Sr. Garcia, com a persona vinculada durant molts anys al torneig hostaletenc i com a representant d’aquestes 4 dècades, van ser els ingredients per posar en valor un dels certàmens esportius més importants de l’estiu en l’àmbit comarcal.

Pel que fa a l’aspecte estrictament esportiu, aquest dilluns es tancava una edició amb més d’una vintena d’equips (cinc d’ells de categoria femenina) i amb un alt nivell de joc i d’espectacle durant els 13 dies en els que s’ha disputat el torneig.

En l’última jornada es va jugar 1 partit amistós en categoria Infantil i 4 partits oficials amb la final femenina que es van endur, per tercer any consecutiu, les ‘Blue Ladies’ premiades també amb la màxima golejadora (Mariona Marçal) i la millor portera (Auren Penalba). Cal destacar també el segon lloc de la Penya Barcelonista d’Igualada que va comptar amb la millor jugadora del torneig (Laura Marcet). L’equip tercer classificat en noies va ser ‘Agus Team’ que, en el partit anterior, es va imposar al ‘Di Pinto’.

En nois, els guanyadors del torneig van ser els jugadors d’Opticàlia que van derrotar els ‘Bad Boys’ en una final inicialment disputada però que, amb el pas dels minuts, es va decantar clarament per al conjunt blau amb un equip molt ben cohesionat i amb Joan Recasens com a millor jugador i Eric Aragón reconegut per ser impecable sota els pals. El màxim golejador d’aquest estiu va ser Sergi Benet de la Seleçao 90, en quarta posició després que en el partit previ a la final per al 3r i 4t lloc guanyessin els ‘Bichitos’.

Èxit doncs, un any més, d’un certamen que compta amb les grades plenes i que s’ha convertit en una tradició més que consolidada del mes d’agost. Cal felicitar a l’organització AC Baldrich per la feina feta, especialment amb la celebració d’aquests 40 anys, amb la col·laboració de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola representat per l’alcalde, Daniel Vendrell, qui també va ser en el lliurament de trofeus al final de la nit.

Podeu veure més imatges de l’última jornada prement aquí.
Comparteix