La #FMHostalets18 encara el seu tercer dia i el més familiar

1422

Després d’un dia de Festa Major amb actes al carrer amb molta participació, Els Hostalets de Pierola s’espera una jornada plena d’activitats molt familiars.

El dia de Festa Major va deixar moments de germanor i festa divertits i emocionants. Al migdia, després del tradicional Ofici de Festa Major, una cercavila liderada per la nova Colla de Bastons dels Hostalets de Pierola va portar els veïns des de l’església fins a la plaça del Dr. Conde. A l’ombra dels arbres i davant la Torre del Sr. Enric es van lliurar els premis del 1r Concurs de Pintura ràpida on, els assistents, van gaudir del tradicional Vermut de Festa Major amenitzat pels Grallers de Sitges.

Ja a la tarda va tenir lloc el teatre familiar amb ‘Teatre Arrossegat de Catalunya’ i, el segon dia de la Festa Major, va acabar amb el Teatre de Festa Major i l’obra ‘El Sr. Bohigues i el seu espectacle’ amb una gran resposta del públic que va omplir la plaça Dr. Conde, on hi havia l’escenari.

No us perdeu les millors imatges del dia aquí.

El dijous 26 conté propostes per a totes les edats, així que agafeu tota la família i ha gaudir del dia. Els actes previstos són:

  • 11h-14h. Tobogan Aquàtic al carrer Catalunya
  • 18h-21h. Monocicles i cars elèctrics a la plaça dels Països Catalans.
  • 20.30h-23.00h. Làser Tag i Archery Tag a la plaça del Dr. Conde i entorns.
  • 23h. Xaranga al Pedrís amb ‘Sidral Brass Band’.

Més informació sobre tots els actes de Festa Major aquí.

Comparteix