Formació en el sector logístic per a persones en situació d’atur

995
El Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola organitza una formació per obtenir la certificació oficial d’operador/a de carretons elevadors frontal i retràctil.
El pròxim dimecres, 20 de juny, el Servei Local d’Ocupació hostaletenc ofereix una nova acció formativa dirigida a persones en situació d’atur i per fomentar l’ocupació al municipi. Es tracta d’un curs per obtenir de la certificació oficial d’Operador/a de Carretons Elevadors frontal i retràctil.
Els curs, dinamitzat per l’empresa Sati Formació, es farà al Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica – CRIP (c/ Aureli Roviralta, 2) i tindrà una durada de 8 hores (de 9.30h a 14h i de 15h a 18.30h) entre part teòrica i pràctica.
La formació es promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola per tal de facilitar la incorporació al mercat de treball de les persones demandants d’ocupació del municipi. El cost del curs serà de 10€, que es retornaran als participants que estiguin empadronats i inscrits al Servei Local d’Ocupació @gafat.
Les inscripcions són limitades i es donarà prioritat a les persones empadronades al municipi, inscrites al SLO dels Hostalets de Pierola i per ordre d’inscripció.
Les persones interessades s’hauran d’adreçar a la recepció de l’Ajuntament per formalitzar la inscripció (Pl. Cal Figueres, 1) o bé trucar al 93 771 21 12.
Comparteix