Formació sobre la vespa asiàtica

1367

El pròxim 23 de febrer tindrà lloc una formació telemàtica sobre la vespa asiàtica (vespa velutina) dirigida a entitats, associacions, tècnics i càrrecs electes de la Catalunya Central amb presentació de l’alcalde i regidor de Medi Ambient dels Hostalets de Pierola i la ponència del Cos d’Agents Rurals.

Amb l’objectiu d’aportar coneixements bàsics sobre la vespa asiàtica, dimarts 23 de febrer a les 18.00 s’oferirà una formació en format telemàtic dirigit, especialment, a apicultors, ADF, centres excursionistes, associacions de bombers voluntaris, associacions de caçadors, tècnics i càrrecs electes dels ens locals de la Catalunya central.

La sessió ha programat els següents apartats:

  • Presentació i actuació dutes a terme al municipi amb l’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas Valls.
  • Implantació al territori.
  • Afectació, control i sistemes de lluita.
  • Administració.

Per participar de la formació cal inscriure’s prèviament per e-mail a cvic.dmah@gencat.cat amb termini fins dilluns. Les places són limitades i per seguir-la caldrà disposar d’un terminal (principalment ordinador) amb accés a Internet i l’aplicació Microsoft Team.

Comparteix