Què vols aprendre?

1761

Des de la regidoria de Cultura s’impulsa un procés participatiu amb la finalitat de detectar els interessos i necessitats de formació de la població dels Hostalets de Pierola. A partir de les propostes inicials i obertes, de la disponibilitat i el resum de l’enquesta es prepararan cursets i tallers específics.

Una de les coses més enriquidores i que ens fan créixer com a persones és l’aprenentatge i la formació. Dotar-nos d’eines per assolir objectius que, gairebé sempre, ens donen força i felicitat. En aquest sentit, des de l’àrea de Cultura, es vol obrir una oferta de cursos i tallers a partir de les peticions i inquietuds del veïnat hostaletenc. Les propostes que trobareu a l’enquesta de participació són les següents:

  • Anglès de supervivència: Es tracta d’un curs de conversa en aquesta llengua. L’objectiu és agafar confiança i deixar-se anar. Vols viatjar i entendre’t mínimament en anglès? Aquest és el teu curs!
  • Taller d’art i pintura: Aprèn la tècnica pictòrica que més t’interessi: oli, aquarel·la, acrílic, carbonet, dibuix artístic…
  • Tràmits electrònics en línia: Curs adreçat a saber fer una instància a l’administració, utilitzar l’App de l’Ajuntament, donar-se d’alta de l’idCAT Mòbil, renovar la demanda d’ocupació, etc.
  • Cuina equilibrada: Proposta de taller en l’àmbit de la dietètica i la nutrició pensat per conèixer els aliments, dietes sanes i receptes saludables.
  • Per estar al dia: Xarxes socials, eines per cercar informació, com comprar i altres qüestions relacionades amb l’ús de d’Internet i les noves tecnologies.
  • Altres (possibilitat d’indicar alguna altra necessitat o inquietud).

L’enquesta es pot omplir a recepció de l’Ajuntament o a través d’aquest enllaç. A banda de les dades de contacte, cal indicar també els trams preferibles de disponibilitat.

Emplena el formulari

Comparteix