Inscripcions de cursos per a adults

812
L’àrea de Cultura de l’Ajuntament torna a proposar els cursos de quatre mesos amb tres tallers: dos d’anglès i un de dibuix i pintura amb inscripcions obertes fins al 6 de febrer. Les classes s’impartiran del 13 de febrer al 22 de juny. Places limitades amb pagament únic de 80€.
.
Coincidint amb l’inici d’any, l’oferta de formació als Hostalets de Pierola repeteix la fórmula d’èxit de l’any anterior amb tallers dirigits a adults amb ganes d’aprendre o millorar els seus coneixements. Les inscripcions es poden fer fins al 6 de febrer presencialment a recepció de l’Ajuntament a la plaça Cal Figueres. El cost de cadascun dels cursos és de 20€ mensuals amb un pagament únic de 80€ en el moment d’apuntar-s’hi.
.
A continuació podeu accedir a les propostes amb informació més detallada de cadascuna d’elles.
.
Anglès (speaking)
Taller de pràctica oral de la llengua anglesa. Es practicaran expressions i vocabulari bàsic per a la vida real. El taller es divideix en dos nivells amb data d’inici el 13 de febrer:
.
1. Principiants (Adreçat a estudiants de nivell A1 a B1):
Els dilluns de 20.00 a 21.30.
2. Avançat (Adreçat a estudiants de nivell B1 a C1):
Els dilluns de 10.00 a 11.30 o de 18.30 a 20.00.
.
Més informació
.
Taller de dibuix i pintura
Taller de tècnica pictòrica lliure per a adults, amb metodologia 100% pràctica. Cada alumne avança al seu ritme, desenvolupant la seva creativitat i estil artístic. Inicia el 16 de febrer.
Els dijous de 18.30 a 20.30.
.
Més informació
Documentació:
Comparteix