Formacions en competències digitals

288

En el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix les formacions amb l’objectiu de donar coneixements i eines per millorar l’ocupabilitat de les persones assistents en competències digitals tant en el sector de l’alimentació com en el de la construcció.

La primera formació serà per adquirir les competències digitals a la cadena de valor de l’alimentació els dies 17, 19, 21, 24 i 28 d’abril de 9.00 a 13.00 amb període per apuntar-s’hi fins al 12 d’abril. Mentre que la segona s’orientarà al sector de la construcció i està programada el 8, 10, 12, 15 i 19 de maig, també de 9.00 a 13.00. Les inscripcions en aquest segon cas serà de l’11 d’abril al 3 de maig.

Els cursos, que es faran al Biblio@ccés, estan adreçats tant a persones en situació d’atur com a les que estan treballant i les places són limitades. Inscripcions gratuïtes a recepció de l’Ajuntament o directament al correu: prospeccio@anoia.cat proporcionant el nom, DNI i telèfon de contacte.

Comparteix