Francesc Esteve inicia el seu repte solidari

1745

El passat dissabte 30 de març, l’hostaletenc Francesc Esteve va iniciar un recorregut de 770 quilòmetres de Roncesvalles a Santiago de Compostela amb l’objectiu de recaptar fons per a Pallapupas, una organització que combat amb humor els efectes de les malalties, en especial en hospitals infantils.

És el 5è any que Esteve es proposa un repte que consisteix en explicar el projecte a través de diversos trams del Camí de Sant Jaume i repartir nassos vermells en el que denomina #riuadadenassos i que ajuda a recaptar diners per a la causa. Aquest any però, l’hostaletenc farà un gran recorregut de més de prop de 800 quilòmetres i hi destinarà un mes amb l’objectiu de transformar quilòmetres en euros.

Per ajudar a fer realitat aquesta iniciativa, a banda de les donacions dels peregrins, les col·laboracions també es poden fer en les guardioles habilitades, una d’elles a recepció de l’Ajuntament, o a través del portal de mecenatge migranodearena.org.

Podeu seguir l’evolució d’aquest repte solidari a través de les xarxes socials del mateix  Francesc Esteve a Facebook, Twitter o Instagram.

 

 

Comparteix