Manteniment a la franja dels Boscos de Can Martí

1822

Aquesta setmana han començat els treballs de manteniment de la franja de baixa combustió de la urbanització Boscos de Can Martí que consisteixen a reduir l’estrat arbustiu i serviran per retirar alguns dels arbres, branques i restes de matolls malmesos per els episodis de tempestes i, especialment, el temporal Glòria.

Iniciades les tasques de manteniment de la franja de baixa combustibilitat de la urbanització Boscos de Can Martí. Una actuació que engloba un total de 6,3 hectàrees on disminuïrà l’estrat arbustiu per donar compliment a la normativa de prevenció d’incendis. En alguns trams s’actuarà també a nivell de l’estrat arbori. Uns treballs que serviran per retirar també restes forestals i arbres afectats pel temporal Glòria i els altres episodis de pluja i vent força actius al llarg del passat hivern.

L’empresa contractista és Forescat i la direcció de l’obra la porta a terme l’empresa local Entrearbres. Està previst que aquesta actuació tingui una durada de 15 dies i suposarà un cost d’11.525 euros finançats en un 95% per la Diputació de Barcelona.

Per a qualsevol aclariment o incidència generada per aquest manteniment us podeu posar en contacte amb els serveis tècnics municipals de Medi Ambient.

Comparteix