Tasques de gestió forestal a Serra Alta

381
Comencen les tasques de manteniment a la franja perimetral de Serra Alta en una superfície de 5,7 hectàrees. Una actuació imprescindible per protegir la urbanització en cas d’un hipotètic incendi. L’Ajuntament n’assumeix totalment el cost i es preveu que les tasques de manteniment finalitzin al llarg de la primera quinzena de juny.
.
Aquest dimarts 9 de maig de 2023 han començat els treballs forestals per al manteniment de la franja perimetral de baixa combustibilitat a la urbanització Serra Alta. L’esperit d’aquesta actuació és protegir la urbanització sobre hipotètics incendis forestals i minimitzar-ne les conseqüències de cara a la seguretat dels veïns.
.
L’actuació afecta uns superfície de 5,7 hectàrees i es calcula que el termini d’execució sigui d’1 mes. El cost d’execució més la direcció d’obres és de 19.133,73€ que s’assumeixen amb el 100% de fons propis de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Les empreses que hi participen són Forescat Gestió Forestal Preventiva SL i AdEdMA Consultoria i Serveis SL.
.
S’haurà de posar atenció en el seguiment de les tasques i tenir en compte el mapa del Pla Alfa periòdicament. En aquest sentit cal recordar que en els nivells alt i extrem (nivells 2 i 3), es prohibeix o es restringeixen determinades activitats susceptibles de provocar incendis, com ara els treballs forestals o d’activitats agrícola, entre d’altres.
.
Comparteix