Vehicle per a la brigada

244
La Brigada Municipal de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola disposa d’una nova furgoneta lleugera després de l’adquisició d’una Citroën Berlingo d’ocasió amb un consum baix que se suma a la flota de vehicles que donen resposta a les necessitats del consistori i que es preveu que augmenti amb una unitat més en el transcurs d’aquest mateix any.  
.
L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha adquirit un vehicle de la marca Citroën model Berlingo que respon a les necessitats requerides per part de la Brigada Municipal.
.
Es tracta d’un vehicle d’ocasió de 39.500 kms per un import total de 17.350,00€, IVA inclòs, amb un consum mitjà previst per sota dels 5 litres/100km.
.
D’aquesta manera se segueix renovant el parc mòbil municipal per tal de reduir les emissions. Actualment es disposa de vehicles de combustible fòssil, híbrids convencionals i elèctrics.
.
Aquest any s’està treballant per adquirir una furgoneta mitjana i equipada per actuacions de caràcter urgent per donar resposta a una petició històrica de l’equip de la Brigada Municipal.
.
Documentació relacionada:
Decret vehicle d’ocasió
Comparteix