El futbol sala omple els vespres i les nits d’agost

1442

Durant la primera quinzena del mes d’agost es va celebrar la XXVII edició del Torneig d’Estiu de Futbol Sala dels Hostalets de Pierola organitzat per l’associació AC Baldrich. Un any més el campionat, de principi a final ha estat intens i ple d’emoció.

El passat dissabte, 30 de juliol es va donar inici al torneig més participat, ja que totes les categories (masculina, femenina i infantil) van tancar inscripcions amb el màxim d’equips possible. La procedència dels equips participants va ser d’arreu de la comarca i més enllà (Masquefa, Piera, Esparreguera, Igualada…), fet que consolida aquest torneig com el més important en l’àmbit comarcal.

Durant la primera setmana es van anar jugant les lliguetes de cadascuna de les categories fins arribar a la darrera setmana on es va entrar en la fase eliminatòria. Aquest va ser el moment més emocionant del torneig, perquè tots els equips participants es jugaven la seva continuïtat i arribar a la fase final en un sol partit.

A partir del dimecres, 10 d’agost i coincidint amb la Setmana de la Joventut es van celebrar els partits més decisius. Divendres, 12, es van celebrar les semifinals i dissabte, 13, les finals. Després d’haver celebrat un gran torneig els equips guanyadors van ser els següents:

Categoria infantil: Rayo Vallecano

Categoria femenina: Blue Ladies

Categoria masculina: Palestinos por el mundo

El mateix dissabte, una vegada finalitzats els partits i entregats els premis es va celebrar la festa final de torneig, on tots els participants i assistents s’ho van passar d’allò més bé!

Moltes felicitats a les campiones i campions de l’edició XXVII del Torneig d’Estiu de Futbol Sala dels Hostalets de Pierola. Un reconeixement molt gran a l’AC Baldrich i totes les persones i patrocinadors que han fet possible que, novament, el torneig dels Hostalets de Pierola esdevingui el més important de la comarca.

Pots veure les imatges de les finals del torneig aquí.

Comparteix