Victòria de ‘Blue ladies’ i ‘Viejas glorias’

1231

Els ‘Socialgrup’ (infantil), ‘Blue ladies’ (femení) i ‘Viejas glorias’ (masculí) s’emporten la final del 43è Torneig de Futbol Sala dels Hostalets de Pierola en una nit on es va homenatjar les víctimes del Covid i que va comptar amb una grada plena que va gaudir de l’espectacle després d’11 dies de competició.

El divendres 29 de juliol va arrencar una nova edició del torneig d’estiu de futbol sala d’estiu als Hostalets de Pierola, un dels més importants de la comarca. I ho va fer amb moltes ganes després que aquest esdeveniment s’hagi hagut d’anul·lar el 2020 i el 2021 per culpa de la pandèmia.

Finalment, els equips guanyador d’aquesta edició van ser els Socialgrup que es van imposar clarament davant els Pastanaga Jr. Molt igualdes van ser, en canvi, les finals masculina i femenina que es van resoldre per un sol gol de diferència i amb emoció fins al final. Les ‘Blue ladies’ van revalidar el títol davant les ‘Max Mix’ i, en cas de la final masculina ‘Viejas glorias’ va remuntar el gol inicial dels ‘Asistentes’ per aixecar la copa.

El certamen d’enguany compta amb més de 350 jugadors i jugadores de Piera, Masquefa, Abrera, Collbató, Igualada, Martorell, Olesa i els Hostalets de Pierola.

Per altra banda, l’organització a càrrec de l’AC Baldrich, ofereix servei de bar amb entrepans i begudes. Precisament i després de l’aturada per Covid, el tradicional homenatge que es fa en l’espectacle de lliurament de trofeus, finalment aquest dilluns 8 d’agost a causa de la pluja de diumenge, va tenir un record a totes les víctimes de la pandèmia.

Podeu consultar més informació del 43è Torneig de Futbol Sala dels Hostalets de Pierola a les xarxes socials de l’AC Baldrich.

Comparteix