Acaba el 44è Torneig de Futbol Sala

505

Finalitza la 44a edició del Torneig de Futbol Sala, després de 15 dies, amb una jornada intensa que comptava amb la Júlia Tomàs com a ambaixadora i espectacle musical i pirotècnic. Les ‘Max Mix’, els ‘Viejas Glorias’ que revalidaven títol i ‘Buscando a Nemo’ en Infantil van ser-ne els equips guanyadors.

El diumenge 13 d’agost acabava un torneig més després de dues setmanes on, des de la pista poliesportiva, hi han passat més de dos-cents vuitanta jugadors provinents de Piera, Masquefa, els Hostalets de Pierola, Igualada, Vallirana, St. Joan Despí, Barcelona, Esparreguera, Martorell i Abrera. L’edició d’enguany ha comptat també amb jornades d’esbarjo amb concert de rumba i discjòqueis.

Esportivament cal destacar els guanyadors amb ‘Las Viejas Glorias’ de Masquefa que aconseguien revalidar el títol després d’haver-lo aconseguit l’any passat. En femení, les Max Mix van endur-se el campionat també en un partit molt igualat que es va resoldre en el tram final. Per últim destacar el certamen dels joves del ‘Buscando a Nemo’ que es va alçar amb la copa en categoria infantil. Les finals van ser seguides per prop d’un miler d’espectadors.

Tota l’actualitat amb els resultats, classificacions, horaris dels partits i tota la informació relacionada es podia consultar a través del compte d’Instagram.

Podeu veure més imatges prement aquí.

Comparteix