44è Torneig de Futbol Sala

406

Del 30 de juliol al 13 d’agost es disputa la 44a edició del Torneig de Futbol Sala. Un dels esdeveniments esportius anuals més importants dels Hostalets de Pierola que es pot seguir les tardes i vespres a la pista poliesportiva i on competeixen 27 equips repartits en tres categories: Infantil, Femení i Masculí.

Fins al 13 d’agost més de dos-cents vuitanta jugadors provinents de Piera, Masquefa, els Hostalets de Pierola, Igualada, Vallirana, St. Joan Despí, Barcelona, Esparreguera, Martorell i Abrera participen en aquest torneig. L’edició d’enguany compta amb algunes novetats i sorpreses amb més espectacle i esdeveniments paral·lels a la competició.

L’horari de les jornades esportives és de 19.30 fins a la mitjanit. Els partits d’Infantil i del 1Femení són en format lligueta, mentre que el Masculí, tancat en divuit equips, s’ha dividit en dos grups de cinc i dos de quatre. Els dos millors de cada grup passaran a quarts de final.

Entre altres novetats, el torneig també compta amb actes de ball, foc (sempre que la situació ho permeti) i música en directe. Podeu seguir tota l’actualitat amb els resultats, classificacions, horaris dels partits i tota la informació relacionada a través del compte d’Instagram.

Comparteix