Cap de setmana per gaudir de la cultura del vi i el cava

1182

L’Associació Teca i Festa organitza el III Cava i Teca i la Festa de la Verema dels Hostalets de Pierola, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de setembre.

Amb el ‘III Cava i Teca’ i  la Festa de la Verema, els Hostalets de Pierola recorda la importància de la vinya, el raïm i el vi en la identitat col·lectiva del municipi.

Com des de fa quatre edicions, l’Associació Teca i Festa dels Hostalets de Pierola organitza la Festa de la Verema dels Hostalets de Pierola. Un esdeveniment que ha anat agafant força, transformant-se en els darrers anys i ampliant activitats amb el ‘Cava i Teca’. Enguany hi ha un programa ple d’activitats al voltant del món del vi i la vinya. Prepareu la vostra agenda!

Cava i Teca: dissabte, 2 de setembre:

A partir de les 19.30, 3r Cava i Teca dels Hostalets de Pierola. Gaudeix en companyia de familiars i amics d’un molt bon moment amb una copa de vi o cava que es podrà maridar amb sushi català, croquetes, pizza i dolços. Obert fins les 23.30 hores.

Festa de la Verema: diumenge, 3 de setembre:

09.00 Anem a veremar! Trobada al parc de Cal Ponsa per anar a la vinya a veremar.

10.30 Esmorzar popular de forquilla o entrepà.

De forquilla: cigrons, cansalada, botifarra i borifarra negra, postres, cafè i beguda. 7€

D’entrepà: pa de pagès, botifarra, postres, cafè i beguda. 5€

Els tiquets es venen al Suma, l’Arca i el Celler de Ca l’Esteve.

12.00 Trepitjada popular de raïm. Prepara el teu cos per viure l’experiència d’exprimir el raïm amb els peus!festa-de-la-verema-15-3

Comparteix