La Gent Gran celebra el seu Dia Internacional a l’Anoia

1154

El passat dissabte 1 d’octubre es va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran amb una reunió dels Casal d’Avis de l’Anoia a Vilanova del Camí.

Més de 400 persones es van trobar a Vilanova del Camí per celebrar una jornada de germanor entre la Gent Gran anoienca. La comitiva hostaletenca, formada per 58 persones, va ser nombrosa i va participar activament en totes les activitats previstes.

Després de la benvinguda de l’alcaldessa de Vilanova del Camí, es va celebrar una cercavila pels principals carrers de la localitat. Posteriorment amb la col·laboració de la Colla Sardanista de Vilanova es va efectuar una ballada de sardanes. Al migdia es va celebrar el dinar de germanor i, per acabar, ball popular per tothom.

La delegació hostaletenca, encapçalada per la regidora Marta Casas, valora molt positivament l’assistència a aquest acte perquè, a més d’un gran retrobament, és una manera de conèixer projectes interessants que es fan en altres municipis i que es poden aplicar als Hostalets de Pierola.

Comparteix