La Gent Gran visita l’escola Renaixença

3399

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola a través de l’Oficina de la Gent Gran i de les regidories de Benestar Social i Gent Gran desenvolupa la campanya «Tracta’m bé» de prevenció dels maltractaments a les persones grans.

Els alumnes de 2n, 4t i 5è de Primària de l’escola Renaixença van rebre la visita d’àvies del municipi per tal de conèixer, de primera mà, quines són les coses que poden fer per estar atents a les necessitats de la gent gran, mostrar el seu afecte, reconèixer la seva autonomia i escoltar-la. Una experiència molt valuosa per tots els participants ja que àvies i alumnes van establir una connexió molt especial que repercutirà en les famílies.

Els alumnes de 2n i 4t van treballar prèviament la trobada amb una sèrie de dibuixos específics sobre la gent gran i que van compartir a l’aula amb presència de les àvies. Per altra banda, els alumnes de 5è seran els encarregats d’explicar contes als avis que assisteixin a la Trobada Intergeneracional que tindrà lloc el pròxim divendres, 1 d’abril, en el marc de la Setmana de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola.

Més imatges…

Comparteix