Final de les caminades ‘A cent cap els 100’

994

La Gent Gran dels Hostalets de Pierola ha participat en el cicle de caminades ‘A cent cap els 100’ que organitza la Diputació de Barcelona anualment. 

Aquest any, els sèniors hostaletencs han gaudit de 5 sortides que han compartit amb vells i nous amics de Sant Fruitós de Bages, Martorell i Arenys de Munt. El cicle, que va començar la passada tardor, va finalitzar aquest dimecres en una trobada de més de 28 municipis i més de 1.100 persones.

La delegació hostaletenca va sortir ben d’hora cap a Granollers. Una vegada arribats al punt de trobada i un cop esmorzats va començar la caminada per conèixer l’entorn natural d’aquest municipi. Acabada la caminada i ja dins del nucli de Granollers, la festa va continuar amb una masterclass d’exercicis físics per relaxar el cos i ballada final.

La gent gran dels Hostalets de Pierola valora de manera molt positiva aquesta activitat que li permet conèixer nous llocs i noves persones al llarg de l’any. La regidoria de Gent Gran continuarà apostant per aquest tipus de sortides compartides i els Hostalets de Pierola tornarà a ser present en el cicle vinent de ‘A cent cap els 100″.

Imatges de la sortida prement aquí.

A continuació no us perdeu el vídeo-resum de la sortida a Granollers:

Comparteix