La gent gran marxa a caminar per Sitges. T’hi apuntes?

975

En el marc de les Caminades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona, la pròxima visita serà el dijous, 8 de març, a Sitges i el seu important patrimoni natural.

La zona de Colls-Miralpeix uneix les tres principals poblacions de la comarca del Garraf (Vilanova i la Geltrú, St. Pere de Ribes i Sitges). És una excursió ideal per qui vulgui recórrer els Colls en una de les zones verdes litorals més destacades de les comarques barcelonines. És una ruta ideal, sense grans desnivells, per gaudir d’un passeig per la muntanya tot veient fantàstiques vistes cara al mar.

A primera hora del matí es farà un curs d’iniciació a la marxa nòrdica. Durant el matí tindrà lloc una caminada de 7 km. La passejada s’inicia per l’ermita de Sant Cristòfol dins del terme municipal de Vilanova i la Geltrú i finalitza a Sitges a la platja del Terramar. El recorregut s’enfila pels turons de més arran de costa que envolten les diferents cales i puntes.
Els camins són amples i amb pocs desnivells (en alguns trams pedregosos). Un altre factor a tenir en compte és el sol, ja que es força descobert.

Recorda: 

Quan: dijous, 8 de març

Hora: Sortida a les 8h des de la Plaça dels Països Catalans. Tornada cap a les 17h.

Preu: Gratuïta

Inscripcions: A l’Oficina de la Gent Gran.

Comparteix