Gerard Parcerisas Valls (ERC)

CURRÍCULUM

Soc el Gerard Parcerisas Valls, vaig néixer un 19 d’agost del 1991 i des del 17 de juny de 2019 tinc el dubtós honor i la gran responsabilitat de ser el batlle dels Hostalets de Pierola, el meu poble.

Instal·lador, lampista, electricista o llauner com a professió, segueixo la tradició familiar dins del sector elèctric, d’aigua i calefacció des de que tinc edat laboral, sempre combinant-ho amb els estudis formatius del propi àmbit, a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada, a l’Escola Industrial de Barcelona i a la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment combino la meva feina amb l’alcaldia.

En el meu temps d’oci, sempre he volgut estar involucrat al divers teixit associatiu del poble; passant per la comissió de les Festes de Nadal, estant a la junta de tota una institució com és el Casal Català dels Hostalets de Pierola, del 2011 al 2015 o en associacions com l’Agrupació de Defensa Forestal, on encara en formo part essent-ne un soldat ras. M’agrada escapar-me al Pirineu sempre que puc i si la disponibilitat horària és menor, Montserrat sempre és una bona destinació on jeure sobre una roca prominent a contemplar les diferents perspectives que ens ofereix la muntanya màgica.

Des d’un punt de vista més personal puc considerar que he superat la golden age. Havent consumit un primer mandat, procuro continuar amb la filosofia d’actuar amb la màxima diligència i honestedat possible, escoltant a les veïnes i veïns i intentant trobar solucions, sense oblidar el meu tarannà alegre, desenfadat i, si m’ho permeteu, fins i tot un xic tronat.

Òrgans en els que participa (G.P.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Gerard_Parcerisas

Retribucions
La retribució anual de l’alcalde dels Hostalets de Pierola és de 33.106€ bruts en nòmina i inclou totes les tasques pròpies de les àrees d’alcaldia i regidories, les juntes, comissions i plens.

En espècies 2023: Lot Nadal (30€) – Sopar de Nadal (45€)