Gerard Parcerisas Valls (ERC)

3111

CURRÍCULUM

Soc el Gerard Parcerisas Valls, vaig néixer un 19 d’agost del 1991 i des del 17 de juny de 2019 tinc l’honor i la gran responsabilitat de ser el batlle dels Hostalets de Pierola, el meu poble.

Instal·lador o lampista com a professió, segueixo la tradició familiar dins del sector elèctric, d’aigua i calefacció des de que tinc edat laboral, sempre combinant-ho amb els estudis formatius del propi àmbit, a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada, a l’Escola Industrial de Barcelona i a la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment combino la meva feina amb l’alcaldia.

En el meu temps d’oci, sempre he volgut estar involucrat al divers teixit associatiu del poble; passant per la comissió de les Festes de Nadal, per associacions com l’Agrupació de Defensa Forestal i, sobretot, estant a la junta de tota una institució com és el Casal Català dels Hostalets de Pierola, del 2011 al 2015. M’agrada escapar-me a Montserrat amb un bon llibre, descobrir nous viaranys i jeure sobre una roca prominent a contemplar les diferents perspectives que ens ofereix la muntanya màgica.

L’estiu de 2017, uns mesos abans del recordat referèndum de l’1 d’octubre, un grup de persones ens vam engrescar, vam decidir anar un pas més enllà i sumar-nos al grup d’Esquerra Republicana de Catalunya dels Hostalets de Pierola. Conjuntament amb els companys de Junts pels Hostalets, formem coalició al govern municipal.

Tot i la meva joventut i el llarg camí d’aprenentatge per endavant, procuro actuar amb la màxima diligència i honestedat possible, escoltant a les veïnes i veïns i intentant trobar solucions, sense oblidar el meu tarannà alegre, desenfadat i, si m’ho permeteu fins i tot, un xic tronat.

Òrgans en els que participa (G.P.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Gerard

Retribucions
La retribució anual de l’alcalde dels Hostalets de Pierola és de 32.043€ bruts en nòmina i inclou totes les tasques pròpies de les àrees d’alcaldia i regidories, les juntes, comissions i plens.

Comparteix