Gestió de l’aigua des de l’Ajuntament

326

Des del passat 1 de gener, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es fa càrrec de la prestació obligatòria del servei de l’aigua potable. Els usuaris no notaran cap canvi i l’atenció se seguirà fent des de les oficines municipals. El pròxim rebut de l’aigua està previst per al mes de març amb el consum dels dos primers mesos del 2024.

Coincidint amb l’inici d’any, la gestió de totes les tasques del servei de l’aigua les assumeix directament l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola de manera integral i, per tant, deixa de fer-ho a través de l’empresa de titularitat municipal, Hoserpi SL.

Els clients, siguin particulars o empreses, no han de fer cap canvi contractual i es mantenen les mateixes dades del registre: titular, correu electrònic, adreça postal, núm. de comptador i dades bancàries. Tampoc canvia la domiciliació en la facturació, que continuarà fent-se cada dos mesos. El pròxim serà al març, tal com indica el calendari fiscal, amb el consum de gener i febrer.

Una de les novetats és que, des d’ara, tots els pagaments s’hauran d’abonar a través de domiciliació, amb targeta bancària o en línia i no es podran fer en metàl·lic. Els titulars que hagin de regularitzar factures pendents disposen fins al 30 d’abril per liquidar el deute a través de les indicacions de l’oficina d’atenció al client.  Per altra banda, amb la gestió directa de l’Ajuntament, en els casos d’impagament, el deute passarà a via executiva a través de l’ORGT de la Diputació de Barcelona.

L’oficina d’atenció al client per fer qualsevol tràmit (contractes, canvis de nom, pagaments, consultes, etc.) continua com fins ara a les dependències municipals de la plaça Cal Figueres, núm. 1 dels Hostalets de Pierola en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Altres canals de contacte:

  • Telèfon d’atenció al client (horari d’oficina): 93 771 21 12 (opció 6)
  • Telèfon avaries (24h): 93 771 20 49 (Guàrdia Municipal)
  • Correu electrònic: aigua@hostalets.cat

Més informació, documentació i condicions del servei a:
hostalets.cat/aigua

Comparteix