Campanya de comerç local amb gimcana

765

Del 18 al 31 de desembre té lloc una gimcana comercial anomenada ‘DO Els Hostalets de Pierola’ amb l’objectiu d’incentivar les compres nadalenques en l’àmbit local. Per participar-hi només cal emplenar una butlleta amb 9 segells d’alguns dels 14 comerços que hi participen. En joc 10 paneres amb un valor de 140€ cadascuna.

Per aquestes festes de Nadal, des de l’àrea de comerç s’ha impulsat una campanya de suport al comerç local acompanyada per una subvenció de la Diputació de Barcelona que consisteix en el sorteig de 10 grans paneres amb productes locals. Per participar-hi cal aconseguir una butlleta/targeta de les que es van enviar amb el programa de Nadal o en algun dels establiments adherits. Les bases que hi trobareu són les següents:

  • Aquesta targeta és personal i intransferible. Cada establiment en comprovarà la seva titularitat.
  • Omple totes les caselles amb segells dels establiments participants i entra en el sorteig de deu paneres amb un valor de 140€ cadascuna!
  • Els establiments et segellaran la targeta per una compra mínima de 5€ i, només per participar-hi, tindràs una bossa de regal a partir del 5è segell.
  • La gimcana es pot fer del 18 al 31 de desembre de 2021.
  • S’han de tenir totes les caselles segellades per poder entrar en el sorteig final i cada segell ha de ser d’un establiment diferent.
  • Quan tinguis la targeta plena, diposita-la a la bústia que trobaràs en tots els actes de les Festes de Nadal i també a l‘entrada de l‘Ajuntament dels Hostalets de Pierola.
  • Les paneres se sortejaran el 2 de gener de 2022, en l‘acte de l‘arribada del Patge Txelín.
Establiments adherits:
Cafè del Casal Català, Ca la Goretti, Supermercat Suma, Celler de l‘Esteve, LEstanc, L‘Arca, Perruqueria i estètica Diumenjó, Hostalets Veterinària, Pastisseria Kakau, Fruiteria Cal Masià, Papereria Marta, Farmàcia Junyent, Bar Polideportivo i Bar del Casal Montserrat de Can Fosalba.

 

Comparteix