Una nova empresa als Hostalets

131

La setmana passada, des de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es va visitar les obres d’una empresa que instal·larà una planta de producció al polígon industrial del Camp de la Serra a partir de l’estiu vinent. Es tracta de l’empresa Haro, actualment a Sant Esteve Sesrovires, que està especialitzada en la decoració de tot tipus d’envasos, tant de vidre com de plàstic, metall o fusta.
.
Haro és una empresa familiar fundada el 1978 per José Haro i Mercedes D que es va constituir en Societat Limitada el 1996, moment en què els seus tres fills van prendre el relleu a la direcció.
.
Actualment disposa d’unes instal·lacions de més de 6.000 m2 situades a Sant Esteve Sesrovires, separades en diversos espais, on es fan tots els processos de decoració. El motiu per instal·lar-se als Hostalets de Pierola és poder unificar, en un sol espai, tot el procés productiu.
.
L’empresa compta amb un equip consolidat, especialitzat en cada etapa del procés, que permet afrontar qualsevol projecte proposat pels seus clients. El seu principal lema és qualitat i bon servei.
.
Es preveu que amb la nova planta als Hostalets de Pierola, la plantilla es consolidi al voltant de 30 persones. Per a possibles incorporacions, el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament i l’equip de recursos humans d’Haro ja estan treballant coordinadament.

Comparteix