L’Hostal, la revista del poble

La revista L’Hostal deu el seu nom a l’edifici, situat a l’antic camí Romeu, que va ser l’origen i va donar nom al nostre poble. Aquest primer edifici del segle XVI albergava els peregrins que es dirigien cap a Montserrat des de les terres del Penedès. Per tant, el nom de la nostra revista té un caràcter marcadament simbòlic com a element constituent del nostre poble.

L’objectiu principal del consell redactor és fer una publicació desvinculada de qualsevol afiliació o tendència política, que sigui interessant, dinàmica, atractiva, viva i participativa i que reculli el més fidelment possible els interessos i activitats de tots els hostaletencs.

La intenció és que totes i cadascuna de les persones del poble puguin sentir-se-la seva, que sigui un element d’unió i comunicació de tots, per tots i entre tots. Per aquest motiu es demana la col·laboració de tots els veïns i veïnes del poble per tal que contribueixin a omplir les nostres pàgines amb tot allò que sigui d’interès local.

A continuació podeu consultar la versió digital dels següents números:

L’Hostal 9 L’Hostal 10 L’Hostal ‘Pau’ L’Hostal 11
L’Hostal 12 L’Hostal 13 L’Hostal 14 L’Hostal 15
L’Hostal 16 L’Hostal 17 L’Hostal 18 L’Hostal 19
L’Hostal 20 L’Hostal 21 L’Hostal 22 L’Hostal 23
L’Hostal 24 L’Hostal 25 L’Hostal 26 L’Hostal 27
L’Hostal 28 L’Hostal 29 L’Hostal 30 L’Hostal 31
L’Hostal 32 L’Hostal 33 L’Hostal 34 L’Hostal 35

 

Si vols compartir imatges teves dels Hostalets de Pierola, també pots participar a l’apartat ‘El racó fotogràfic‘ enviant l’arxiu original a fotoshostal@gmail.com indicant-ne el títol, el teu nom i un telèfon de contacte.