L’Hostal, la revista del poble

La revista L’Hostal deu el seu nom a l’edifici, situat a l’antic camí Romeu, que va ser l’origen i va donar nom al nostre poble. Aquest primer edifici del segle XVI albergava els peregrins que es dirigien cap a Montserrat des de les terres del Penedès. Per tant, el nom de la nostra revista té un caràcter marcadament simbòlic com a element constituent del nostre poble.

L’objectiu principal del consell redactor és fer una publicació desvinculada de qualsevol afiliació o tendència política, que sigui interessant, dinàmica, atractiva, viva i participativa i que reculli el més fidelment possible els interessos i activitats de tots els hostaletencs.

La intenció és que totes i cadascuna de les persones del poble puguin sentir-se-la seva, que sigui un element d’unió i comunicació de tots, per tots i entre tots. Per aquest motiu es demana la col·laboració de tots els veïns i veïnes del poble per tal que contribueixin a omplir les nostres pàgines amb tot allò que sigui d’interès local.

A continuació podeu consultar la versió digital dels següents números:

L’Hostal 9L’Hostal 10L’Hostal ‘Pau’L’Hostal 11
L’Hostal 12L’Hostal 13L’Hostal 14L’Hostal 15
L’Hostal 16L’Hostal 17L’Hostal 18L’Hostal 19
L’Hostal 20L’Hostal 21L’Hostal 22L’Hostal 23
L’Hostal 24L’Hostal 25L’Hostal 26L’Hostal 27
L’Hostal 28L’Hostal 29L’Hostal 30L’Hostal 31
L’Hostal 32L’Hostal 33L’Hostal 34L’Hostal 35

 

Si vols compartir imatges teves dels Hostalets de Pierola, també pots participar a l’apartat ‘El racó fotogràfic‘ enviant l’arxiu original a fotoshostal@gmail.com indicant-ne el títol, el teu nom i un telèfon de contacte.