Els Hostalets viu un cap de setmana de música i sardanes

945

El passat cap de setmana els Hostalets de Pierola va gaudir d’activitats culturals estiuenques que donen pas a nous esdeveniments durant la setmana.

Durant la tarda del divendres 29 de juny, els alumnes i professors del Centre d’Estudis Musicals van oferir un concert a la fresca. Un bon ambient, refrescos i versions de temes ben coneguts van fer seguir amb interès les interpretacions en l’escenari que es va situar just davant del centre. Diferents formacions, sovint mesclades amb alumnes i professors, van donar peu a estils i propostes molt variades, la qual cosa va fer més amena i entretinguda la jornada.

Per altra banda, el primer dia de juliol a la tarda va tenir lloc la 17a Festa de la Sardana que organitza l’Agrupació Sardanista dels Hostalets de Pierola amb que va comptar amb la prestigiosa Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i l’exhibició del grup sardanista Maig de Barcelona. Els assistents, molts d’ells balladors, van gaudir d’una bona interpretació i d’unes danses molt ben executades per part dels joves integrants de la formació barcelonesa. La celebració va acabar amb una gran rotllana en la darrera sardana i amb repartint un petit refrigeri amb coca i beguda com a punt final de la trobada.

El proper dimarts 3 de juliol a partir de les 18h se celebrarà el Holy Festival organitzat pel Punt Jove dels Hostalets de Pierola. I el dimecres, 4 de juliol concert de ‘Red Stripes’ al Casal Català.

Comparteix