Els Hostalets de Pierola celebra una caminada per a totes les edats

1388
El diumenge 22 d’octubre va tenir lloc la 6a Caminada Intergeneracional convocada per la regidoria de Benestar social de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.
Una trobada que enguany va reunir 45 participants en un recorregut de 5 quilòmetres i que va passar per la casa de Mas Marquet, la font de Can Flaquer i vistes a les muntanyes de Montserrat en un dia radiant.
Les pluges caigudes els dies anterior feien dubtar del bon estat dels camins que finalment estaven en bones condicions. No obstant, la coincidència amb l’acampada de l’esplai Pífies i la festa dels Súpers a Barcelona van fer que no no s’hi reunís un ambient tan familiar com en edicions anteriors. Malgrat això el participant més veterà comptava amb 77 anys i el més jove amb 3.
Cal destacar les explicacions de l’hostaletenc Jordi Parcerisas en els punts de parada de Mas Marquet, Can Flaquer (on es va esmorzar) i davant les vistes de Montserrat on va detallar algunes curiositats de la serralada, de les masies i l’entorn natural amb arbres centenaris.
Des de l’organització ja s’està pensant en continuar treballant en rutes pensades per a totes les edats de cara als pròxims anys.
Imatges de la 6a Caminada Intergeneracional prement aquí.
Comparteix