Els Hostalets de Pierola celebra el Dia de la Infància

1015

El dissabte 18 de novembre, Els Hostalets de Pierola, sota l’organització de l’Esplai Pífies, va celebrar el Dia de la Infància

Una jornada plena d’activitats i conscienciació per commemorar el Dia Universal dels Drets dels Infants del 20 de novembre.

A primera hora de la tarda va tenir lloc a la placeta una concentració de gargot de bicicletes amb una quarantena de jocs fets amb peces de bicicletes o amb bicicletes que aguantaven els jocs. Una iniciativa que va rebre molt bona resposta per part de les famílies assistents i que ja havia assolit l’èxit en altres indrets d’Iraq, Noruega, Alemanya, Luxemburg o Eslovènia entre altres.
Més tard va tenir lloc la lectura del manifest a càrrec d’infants i joves de l’esplai i, tot seguit, es va crear un cor gegant entre els assistents que formava part de la iniciativa de Fundaespai en motiu de la proposta anual sota l’etiqueta #encoratjat per a la igualtat de gènere i la violència 0.
Cal dir també que, al llarg de la tarda, els joves de l’Esplai Pífies van oferir berenar per tal de recaptar diners destinats a la Marató de TV3 que enguany tractarà sobre les malalties infeccioses. ​
Comparteix