Els Hostalets de Pierola celebra la Nit dels Museus

2023

El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològic (CRIP) organitza una nit ben especial per aquest dissabte, 21 de maig, amb visites guiades, tapes i bona música.

El CRIP dels Hostalets de Pierola se suma, aquest dissabte, a l’esdeveniment global de «La Nit dels Museus» que commemora la importància de la difusió i divulgació de la cultura i el coneixement a través dels museus arreu del món.

Amb el títol d’«Una mirada oberta al Miocè: Descobreix el CRIP», el centre paleontològic dels Hostalets de Pierola organitza una nit on es combinaran les visites guiades al centre, tapes, fideuà i postres a càrrec d’emprenedors i establiments hostaletencs i música d’ambient amb Dj Jas.

A partir de les 20.00 les portes del CRIP estaran obertes fins a mitjanit. A les 21.15 i a les 23.00 tindran lloc les dues visites guiades gratuïtes previstes. Paral·lelament, a l’exterior, tots els visitants del centre podran gaudir del bon ambient i d’una nit genuïna.

Podeu consultar tota la informació del CRIP i les activitats turístiques als Hostalets de Pierola a  www.visitahostalets.cat.

Comparteix