El PaleoTurisme als Hostalets de Pierola s’exposa al Mercat d’Escapades

776

Els Hostalets de Pierola ha participat en la tercera edició del ‘Mercat d’Escapades’ exposant les millors experiències turístiques familiars entorn la paleontologia, el patrimoni natural i el modernisme.

El passat cap de setmana es va celebrar la 3a edició del ‘Mercat d’Escapades a Catalunya‘ al Passeig Lluís Companys de Barcelona sota l’organització per l’Agència Catalana de Turisme. Per segona vegada els Hostalets de Pierola hi ha estat present.

A diferència de l’anterior edició en que es van oferir un conjunt de tallers paleontològics, aquest any l’aposta de l’àrea de turisme de l’Ajuntament ha estat oferir tota la informació sobre les experiències turístiques en un estand situat en el sector de ‘Vacances en família’. Així, durant els dies 26, 27 i 28 de maig, els visitants de la mostra han pogut conèixer de primera mà tota la informació sobre el nostre municipi.

El ‘PaleoTurisme’ ha estat un dels protagonistes d’aquestes jornades. Les activitats com el ‘P@leo_CapdeSetmana’ o les ‘Paleo_rutes’ han generat una bona expectativa. Per altra banda, les estades a l’alberg de Can Roviralta també han generat molta demanda d’informació. Els visitants a l’estand també es van interessar per la ‘Ruta de Modernisme i Noucentisme” i pels Itineraris de Natura a través de l’aplicació ‘Natura Local’.

La regidoria de Turisme valora molt positivament la participació dels Hostalets de Pierola al ‘Mercat d’Escapades’. En paraules de la regidora Carme Zaragoza: «Cada vegada més, les famílies cerquen experiències familiars de qualitat i amb continguts que aporten valors i coneixement. El ‘PaleoTurisme’ als Hostalets és una aposta total en aquest sentit que permet situar els Hostalets de Pierola i l’Anoia Sud com una destinació turística destacada de Catalunya».

Comparteix