Els Hostalets de Pierola inicia el juliol amb intensitat

1504

Coincidint amb l’inici del mes de juliol, Els Hostalets de Pierola ha viscut un cap de setmana amb un variat ventall de propostes culturals per a tots els públics.

Divendres, últim dia de juny, el quartet ‘Kebiert Ensemble‘ va ser l’encarregat d’obrir el cicle de concerts d’estiu a la fresca que organitza l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola. Els joves intèrprets van oferir un brillant repertori molt bona sensació entre els espectadors que es van acostar a les immediacions de Cal Ponsa.

Dissabte al matí es va inaugurar l’exposició de pintures de l’hostaletenc Josep Lluís Navarro a l’Espai Cultural de Cal Batista. Una proposta també de l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola amb una obra que es pot veure els caps de setmana (dissabtes matí i tarda i diumenges matí) i els primers dies de la Festa Major fins al 23 de juliol.

A la nit, el club de patinatge hostaletenc va tancar la temporada amb un festival basat en el conte ‘El bosc encantat‘. Les patinadores van mostrar un gran nivell i l’evolució de tot el curs. El públic assistent va poder gaudir d’un gran espectacle a la fresca a la pista poliesportiva dels Hostalets preparada amb decorats, pintures, vestits, música, llum i tots els ingredients per tal que fos un èxit.

I finalment, diumenge 2 a la tarda, va tenir lloc la 16a Festa de la Sardana a la plaça de Cal Figueres organitzada per l’Agrupació Sardanista dels Hostalets amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i l’exhibició de la Colla Violetes del Bosc. En finalitzar es va servir un refrigeri als assistents a l’acte.

Comparteix